Tuotesuosittelu, haaste

sunnuntaina, elokuuta 11, 2013 New Limit's 2 Comments

Haastan teidät kääpiöpinseri bloggaajat (ja miksei toki muutkin) suosittelemaan hyväksi koettuja tuotteita: ruokamerkki, tavarat, vaatteet jne. Tämä ei sitten ole mikään sponsoroitu mainospostaus :D  Jos haluat voit toki "epäsuositellakin" jotain huonoksi koettua.

Ohjeet osallistumiseen:
- Linkitä tämä sivu postaukseesi esim. näin: "Löysin haasteen New Limit's kääpiöpinsereiden blogista".
- Laita minulle kommenttia mikäli osallistut (myös linkki tekstiisi olisi kiva).

1. En olisi uskonut löytäväni hyviä koirienpetejä biltemasta, mutta näin kävi! Ei ole hinnallakaan pilattu. Kokoja on kolme 80 x 70 19,99€, 48 x 58 15,99€ ja 98 x 78 32,90€. Helppoja pitää puhtaana, senkun pyyhkäisee kostealla rätillä. Sopii sisustukseenkin ;) Ja koirat tuntuu tykkäävän, varsinkin kun heittää fleecetäkin tuohon päälle. Vastaavaavasta saa maksaa itsensä kipeäksi eläinkaupassa.



2. Aktivointileluista meidän koirien suosikit:

-Kong vinkki: natures menun bricks pakastepalat sopivat kongeihin, kiireessä kun ei aina muista täyttää ja pakastaa kongia ajoissa ;)
-Bentoball kestää kauan!
-Aktivointipallo

3. Rauhoittavat tuotteet: Thundershirt. Koettu hyväksi ainakin automatkoilla stressaavalle koiralle. D.A.P haihdutin esim. uuteen kotiin saapuvalle pennulle tai yksinoloharjoittelun tueksi.

4. Öljyt. Varsinkin b&t koiralle, jolla iho kuultaa läpi. Viacutan tai Nutrolin tekee karvasta tiheämmän ja kiiltävän.

5. Tämän kesän hittituote kääpiöpinsereillä Hurtan mini comfort valjaat (sopi erityisesti meidän niskavaivaiselle mummokoiralle). Hinta alkaen 16,90€. Valjaat joustaa koiran vetäessä. Yksi miinuspuoli näistä tosin löytyy, etevä koira saa sujautettua itsensä pois niistä.







You Might Also Like

2 kommenttia:

  1. Tuo peti vinkki oli kyllä ihan loistava! Täytyy päätä biltemaan, ehkä tuota Keiju ei söisi :D

    VastaaPoista