Thundershirt

perjantaina, huhtikuuta 19, 2013 New Limit's 4 Comments

Tätini kävi meillä kylässä ja tuumasi, että nyt on aika tehdä jotain ratkaisuja tuon koiran suhteen. Tartuin tuumasta toimeen ja nyt se päivä on koittanut, että meidän erityistapaukselle Siirille on ostettu "pakkopaita" :) Tosin toimintaperiaate tässä on ihan erilainen mitä pakkopaidassa, mutten malttanut olla käyttämättä tuota vertausta ;)

Thundershirt on tuon maagisen tuotteen nimi, jonka pitäisi rauhoittaa stressiherkkää koiraa, periaate on sama mitä ihmisten painovaatteissa joita käytetään mm. ylivilkkailla ja heikolla keskittymiskyvyllä varustetuilla lapsilla. Foorumeilla (mukaanlukien kääpiöpinserifoorumi) on ollut positiivisia kommentteja ko tuotteesta joiden rohkaisemana ostin tuon 39,90€ maksavan kankaanpalan, hieman skeptisenä tosin..

Pienenpänä Siiri läähätti ja tärisi pidemmillä automatkoilla, se tapa on onneksi jäänyt pois, mutta siitä kyllä selkeästi huomaa ettei se viihdy autossa. Illalla puin Siirille manttelin ja isäntä otti sen automatkalle mukaan. Normaalisti Siiri matkustaa boksissa, mutta nyt oli kuulemma istunut nätisti penkillä ihan rauhallisena :) Toivotaan ettei tapaus ollut sattumaa vaan, että manttelista olisi ollut jo nyt oikeasti hyötyä.


You Might Also Like

4 kommenttia:

  1. Kun tuo leikkaus on tapahtunut ja aikaakin siitä vähän kulunut, niin olisin todella kiinnostunut miten se vaikutti koiraan.

    Itse olen hyvin paljon pohtinut myös tuon Etnan leikkauttamista, mutta ainakin toistaiseksi olen vielä kahden vaiheella sen asian suhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^Ilmanmuuta kirjoittelen Siirin kuulumisia leikkauksen jälkeen. Itsekin harkitsin kauan, mutta tähän päädyin. Pakko kokeilla jokainen "oljenkorsi", vaikka riskinsä siinä on kun laumassa on sitten monta sterkattua narttua ja ainakin eläinlääkärin mukaan se saattaa lisätä lauman välisiä konflikteja :/ Meidän lauma on pelannut niin hyvin yhteen, että toivoisin niin olevan jatkossakin.

      Poista
  2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=147131788800968&set=pb.100005124420715.-2207520000.1368601821.&type=3&theater

    ^ dogis on sotkettu tämmöseen feikkiprofiiliin...

    VastaaPoista