Koirahuoneen sisustus

lauantaina, marraskuuta 03, 2012 New Limit's 0 Comments


Nelli ja Tara nukkuivat ennen meidän makkarissa sängyssä, mutta koiramäärän kasvettua neljään päädyimme siihen, että koirat tulevat uuteen kotiin muutettuamme nukkumaan yönsä omassa huoneessaan. Siiri ja Misty viettävät siellä myös sen ajan milloin kumpikaan meistä ei ole kotona, joka on onneksi lyhyt, koska Joonas on vuorotyössä ja minullakin on epäsäännöllinen työaika.Nelli ja Tara saavat jäädä asuntoon irralleen. Huoneen oviaukko on rajattu lapsiportilla, jotta ovea ei tarvitsisi laittaa kiinni ja koirilla olisi näköyhteys toisiinsa.

Huone ajaa asiansa erityisesti silloin, kun meillä on pentuja talossa. Emä saa hoitaa pentuja rauhassa talon muilta koirilta suojassa ensimmäiset viikot. Huoneeseen asennettiin muovimatto, jotta pentujen pissat saisi helpommin putsattua :) Muissa huoneissa on laminaatti.

Mutta pieneksi ongelmaksi muodostui huoneen sisustus, en millään keksi mitä sinne voisi laittaa. Tällä hetkellä huone on vielä melko tyhjä, siellä on vain akvaario (joka on suojattu kompostikehikoilla), palkintokaappi ja koirien pedit, tuoli, sekä "vaatekaappi". Senkkiä en sinne uskalla laittaa, jos pennut keksii sitä järsiä. Huoneen koko on n. 11 neliötä. Mielenkiinnolla kuulisin minkälaisia huoneita muilla on koirillensa? Googlesta en paljoa kuvia löytänyt. Asuntomessuilla oli tälläinen ratkaisu tehty kodinhoitohuoneeseen.

Koirien pedit
Akvaario ja palkintokaappi

Tauluja


You Might Also Like

0 kommenttia: